16 augustus 2019

3x nieuw

Nieuwe site

Welkom! Op de nieuwe site van de [naam school] De afgelopen tijd is er veel veranderd. Een extern bureau heeft de site van [naamschool] onder de loep genomen en verbeterd. Alle scholen die onderdeel zijn van Proceon scholengemeenschap krijgen een nieuwe website! Een website die past bij het Proceon imago, die handig te gebruiken is en waar ouders eenvoudig alle informatie kunnen vinden. 

  

Nieuw logo

U leest nu het allereerste nieuwsbericht op onze gloednieuwe website. Wij zijn apentrots op het eindresultaat. Bij deze site hoort ook een nieuw logo, zoals je hem linksboven op deze pagina ziet. In het logo zie je ons - mooie -nieuwe- gebouw afgebeeld. In een herkenbare cirkel, omdat wij onszelf met trots onderdeel mogen noemen van de Proceon Scholengroep. 

 

Nieuw schooljaar

Schooljaar 2019/2020 staat in het teken van van anders kijken, anders denken, op weg naar een IKC ( Integraal Kind Centrum) samen met Eigen&Wijzer. We gaan ervoor zorgen dat alle kinderen dit jaar weer veel nieuwe dingen leren en bovenal veel plezier hebben op de onze school.